Important

Despre noi

ISTORIOARA NOASTRĂ

Site-ul infoimpact.md a fost dezvoltat cu scopul de a promova inițiative locale și naționale din Moldova și de a uni oameni în jurul proiectelor inovative.
 
Iar dacă aveți un proiect de menire socială vă putem ajuta să-l promovați pe info impact, creând o pagină dedicată pe website, dar și prin intermediul rețelelor de socializare. Vă încurajăm să ne contactați. Vom fi încântați să colaborăm.

PRINCIPII DE BAZĂ

Independența, corectitudinea, tratamentul egal și spiritul de colaborare – sunt printre cei mai importanți piloni în cadrul activității noastre comunitare. Astfel, oferim suport și oportunități în vederea mediatizării celor mai faine proiecte, idei, anunțuri, etc.   

INIȚIATIVE

Susținem cu mare drag inițiativele care promovează Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (UN Sustainable Development Goals – SDGs) prin Agenda 2030 și implementarea proiectelor UE prin care se realizează rezultate tangibile pentru cetățeni. La fel, încurajăm și alte proiecte de rezultatele cărora beneficiază diferite segmente de cetățeni.
 
Ne bucurăm să oferim suport și mediatizare inițiativelor de reciclare, agricultură bio, creștere economică, democrație participativă, proiectelor sociale, ONG-urilor, societății civile și altor proiecte de asistență – care oferă beneficii populației din Moldova.

ÎNTREȚINEREA

Site-ul este finanțat din fonduri oferite voluntar și categoric nu acceptăm interferențe din mediul politic. Website-ul este actualizat de o echipă de voluntari.

Related Articles

Back to top button