Concurs

S-a dat startul înregistrării la Hackathon-ul Societății Civile 2020 din țările Parteneriatului Estic!

Dacă sunteți activist din societătea civilă din Armenia, Azerbaijan, Belorus, Georgia, Moldova sau Ucraina și aveți o idee ingenioasă care poate fi pusă în aplicare prin instrumente IT – paticipați la Hackaton și aveți oportunitatea de a vă realiza ideea.

Termenul limită pentru aplicații pentru activiștii societății civile este 17 februarie 2020.

Toți activiștii societății civile care vor fi pre-selectați la înregistarea de până la 17 februarie, 2020, vor fi invitați ulterior la Ideathon Regional din Chișinău, Moldova (13-14 martie 2020) să prezinte, să îmbunătățească (cu ajutorul mentorilor) și să își dezvolte în continuare ideea. În cea de-a doua zi a Ideathon-ului, mentorii și organizatorii vor selecta 20 de soluții digitale pentru participarea la Hackathon-ul Societății Civile 2020 din Kiev, Ucraina.

Hackathon-ul din Kiev, Ucraina, va avea loc în perioada 3-5 aprilie 2020 și va reuni peste 60 de activiști ai societății civile, profesioniști din domeniul IT și designeri din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina. Timp de 3 zile, vor lucra împreună la soluții digitale care ar permite organizațiilor și activiștilor societății civile să răspundă mai bine nevoilor comunităților lor și să ajute cetățenii să participe la luarea deciziilor.

Detalii privind întregul anunț: https://eapcivilsociety.eu/news/hackathons-news/2020-eap-hackathon.html

Related Articles

Back to top button