Instruire

Dezvoltă-ți afacerea cu BusinessCool – Accelerator de Antreprenoriat Social

EcoVisio lansează Acceleratorul ”BusinessCool” pentru Antreprenoriat Social – un program destinat antreprenorilor locali, care practică activităţi economice cu impact social sau de mediu pozitiv, care doresc să-şi sporească abilităţile în domeniul antreprenorial, pentru asigurarea dezvoltării și gestionării eficiente a afacerii. 

Programul se va desfășura în perioada martie – septembrie 2020.

Acceleratorul va fi lansat cu un Atelier de inițiere de 3 zile (13 – 15 martie 2020), focusat pe instrumente de diagnosticare și de dezvoltare a afacerii, combinat cu o vizită de studiu la EcoVillage Moldova – o comunitate ecologică în evoluție organică din satul Rîșcova.

Ulterior, în cadrul programului vor fi furnizate o serie de traininguri tematice, vizite de studiu, sesiuni de coaching în grup și de mentorat individual. Participanții vor avea oportunitatea de a participa în cadrul unui concurs de microgranturi pentru implementarea unei inițiative individuale de dezvoltare a propriei afaceri. 

În paralel, în cadrul programului va fi dezvoltată o platformă online pentru promovarea afacerilor și inițiativelor sociale locale.

Programul de accelerare este destinat pentru fondatori de mici afaceri și membrii echipei acestora, care desfășoară o activitate antreprenorială cu impact ecologic sau social pozitiv și doresc să-și dezvolte afacerea.

Pentru participarea în cadrul Acceleratorului vă invităm să completați FORMULARUL DE APLICARE până pe data de 08.03.2020, 23:59.

Participanții selectați vor fi anunțați prin telefon și email până la data de 10.03.2020.

Mai multe detalii privind programul și criteriile de eligibilitate pentru participanți găsiți aici.

Pentru orice întrebări, puteți contacta coordonatorul programului: Tania Bogaci, 079801012, tatiana.bogaci@ecovisio.org

Acceleratorul ”BusinessCool” pentru Antreprenoriat Social este implementat de EcoVisio cu suport din partea EFSE Entrepreneurship Academy, finanțat prin inițiativa EU4Business a Uniunii Europene, și din partea Fundația LED Moldova (Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein)

Related Articles

Back to top button