Job

Internews în Moldova caută coordonator/coordonatoare pentru tabăra National Geographic Photo Camp

Internews în Moldova este în căutarea unui/ei consultant/e, care va fi contractat/ă în calitate de coordonator/coordonatoare în cadrul unei tabere fotografice, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este vorba de un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce va avea drept grup-țintă 20 de tineri. Tabăra va oferi participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit de analiză critică a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate. Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor vizuale. Tabăra de instruire National Geographic se va desfășura în UTA Găgăuzia, orașul Comrat, în perioada 4-8 mai 2020.

Coordonatorul/coordonatoarea va fi responsabil/ă de gestionarea eficientă a procesului logistic a taberei de instruire (coordonare transport/călătorii, cazare, întâlnirea/însoțirea echipei National Geographic la toate evenimentele incluse în agenda de lucru). De asemenea, va coordona și supraveghea desfășurarea programului de activități al taberei, precum și asistenții care vor monitoriza, la rândul lor, participanții taberei de instruire. Persoana angajată va fi remunerată, iar organizatorii vor acoperi toate cheltuielile pentru transport, cazare și alimentare.

Va fi selectată persoana care are:

  • împlinită vârsta de 18 ani;
  • experiență în procese organizatorice în cadrul taberelor pentru tineri;
  • experiență în participarea la programele pentru tineri;
  • experiență în organizarea activităților de instruire non-formale (un atu este în domeniul educației mediatice);
  • experiență de lucru în echipă;
  • abilități interpersonale și abilități de comunicare excelente;
  • capacitate de organizare, de prioritizare a sarcinilor, de luare a deciziilor contra timp;
  • atitudine proactivă, pozitivă, ambițioasă, dinamică, creativă, dornică să împărtășească cunoștințele sale cu tinerii participanți;
  • vorbește fluent limbile română, rusă, engleză.

Pentru a participa la concursul de selectare, doritorii sunt invitați să completeze un formular online până pe 16 martie 2020, ora 18:00. Formularul poate fi ACCESAT AICI. Persoana selectată va fi anunțată până pe 31 martie.

Pentru mai multe detalii, sunați la numărul de telefon 060500570 sau scrieți la adresa de email

in-chisinau@internews.org

Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.

Related Articles

Back to top button