Comunicat

Sesiune de informare privind proiectele de aprovizionare cu apă și canalizare, finanțate de UE

Sesiune de informare cu tematica ”Sprijin pentru sectorul privat privind participarea la proiectele de aprovizionare cu apă și canalizare, cu finanțare din UE”

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor în domeniul construcțiilor civile la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM vă invită să participați la sesiunea de informare cu tematica: „Sprijin pentru sectorul privat privind participarea la proiectele de aprovizionare cu apă și canalizare cu finanțare din UE”, organizat pe data de 10 martie 2020, cu începere de la ora 09:30.

Înregistrarea participanților: 09:00 – 09:30.

Locația: sediul CCI RM, sala de conferințe etaj 2 (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, nr. 151)

Tematicile abordate:

► Principii de bază în construcția sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare. Asigurarea calității în construcția sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare. Cerințe necesare pentru asigurarea calității în construcția sistemelor de apă și canalizare.

► Etapele și procedurile pentru lucrările de construire a sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare.

► Aplicarea tehnologiilor și materialelor avansate în construcția sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare.

► Proiectele de aprovizionare cu apă și canalizare cu finanțare din UE.

► Momente practice: Aspecte legate de experiența în asigurarea calității lucrărilor în proiectele GIZ de AAC (proiecte de construcție/reabilitare), conlucrarea cu responsabilii tehnici, punctele slabe, lecțiile învățate, recomandări.

Participanți: responsabili tehnici, experți tehnici, diriginți de șantier, reprezentanți ai companiilor ce prestează lucrări de construcție în domeniul de aprovizionare cu apă și canalizare în clădirile publice/construcții civile.

Limba de comunicare – limba română.

Participarea este gratuită.

Formularele de participare la sesiunea de informare completate (descarcă aici) le puteți transmite prin e-mail: inga.leontean@chamber.md până la data de 8 martie 2020 inclusiv.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean tel: 022 22 26 26.

Notă: Activitatea este organizată cu suportul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL), implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și sprijinită financiar de Uniunea Europeană.

Detalii: https://chamber.md/sprijin-pentru-sectorul-privat-privind-participarea-la-proiectele-de-aprovizionare-cu-apa-si-canalizare-cu-finantare-din-ue/

Related Articles

Back to top button