Job

CRJM angajează asistent/ă administrativ/ă

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) este o organizație necomercială care contribuie la consolidarea democrației și a statului de drept în Republica Moldova, cu accent pe justiție și drepturile omului. Realizăm activități de cercetare și de advocacy. Suntem independenți și neafiliați politic. 

CRJM anunță concurs pentru:

Funcția: Asistent/ă administrativ/ă;

Contract: pentru perioadă determinată (mai 2020 – aprilie 2022), cu posibilitate de extindere;

Localitatea: Chișinău, Republica Moldova, sediul CRJM, str. A. Șciusev 33.

ATRIBUȚII:

Asistentul/a administrativ/ă asistă în coordonarea activităţilor Asociaţiei și contribuie logistic la buna realizare a activităților Asociaţiei.

RESPONSABILITĂȚI DE BAZĂ:

 • Acordarea suportului administrativ și organizațional în managementul general al Asociației;
 • Asistarea în organizarea și implementarea activităților Asociației;
 • Acordarea suportului echipei în compilarea datelor și colectarea documentelor financiare și fiscale și celor ce țin de activitatea Asociației;

Alte sarcini administrative delegate de către Directorul/Directoarea serviciului administrativ.

Fișa de post a funcţiei este anexată sau disponibilă aici: https://bit.ly/2wHd5ZA 

CERINȚE:

Educație și experiență anterioară

 • studii superioare;
 • experiența de lucru într-o funcție similară sau experiență relevantă în realizarea sarcinilor administrative și de secretariat, și experiența de lucru în sectorul asociativ constituie un avantaj.

Cunoștințe:

 • cunoașterea fluentă a limbii române. Cunoașterea limbii engleze – nivel intermediar. Cunoașterea limbii ruse constituie un avantaj;
 • folosirea calculatorului în activitatea zilnică și buna cunoaștere a MS Office, Windows, Outlook și internet.

Abilități și aptitudini:

 • abilități bune de comunicare internă și externă, planificare și organizare;
 • abilitate de a lucra cu documente și respectarea termenelor limită, regulilor și procedurilor Asociației;
 • persoană responsabilă, atentă la detalii, bine organizată și dedicată;
 • capacitate de a lucra independent, în echipă și sub presiune.

Persoana trebuie să dețină dreptul de a munci în Republica Moldova.

Condiții de muncă:

 • mediu de lucru confortabil;
 • posibilități de dezvoltare profesională; 
 • salariu motivant (inclusiv pachet social deplin), care depinde de calificarea şi experienţa persoanei;
 • regim de muncă flexibil.

Persoanele, care corespund cerințelor de mai sus, sunt rugate să expedieze prin e-mail CV-ul care să conțină contactele a cel puțin două persoane de referință și o scrisoare de motivare până la 12 mai 2020, ora 23.59, la adresa: application@crjm.org.  

Selectarea va fi făcută în bază analizei CV-urilor și scrisorilor de motivare depuse, urmată de o probă scrisă și interviu. Doar candidaţii/tele preselectaţi/te vor fi invitați/te pentru testare și ulterior interviu. Informații suplimentare pot fi obținute prin expedierea unui e-mail la aceeași adresă. 

Notă: CRJM își rezervă dreptul să nu aleagă niciun/o candidat/ă în cazul în care dosarele primite nu vor corespunde cerințelor sale.

Prin depunerea dosarului, candidatul/a consimte implicit verificarea de către CRJM a informației furnizate. ATENȚIE – în cazul în care nu sunteți de acord ca CRJM să verifice informația la actualul/a angajator/oare, Vă rugăm să menționați expres acest fapt în scrisoarea de motivare. Explicarea motivului nu este necesară.

CRJM este o organizație care activează în baza principiilor de incluziune. Noi valorificăm diferențele, promovăm egalitatea și abordăm frontal comportamente discriminatorii, astfel consolidând capacitatea organizațională. Toți/toate candidații/tele calificați/te sunt  încurajați/te să aplice. Noi nu discriminăm în funcție de dizabilitate, rasă, culoare, etnie, gen, religie, orientare sexuală, vârstă, stare civilă, statut parental sau orice alt criteriu protejat prin lege.

Related Articles

Back to top button