Concurs

Provocarea Bunicuța EU4Energy (22 mai – 1 iunie 2020)

Apel la acțiune

Locuiești în Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova sau Ucraina? Atunci de ce să nu participi la un nou concurs EU4Energy? Bunicuța #EU4Energy a revenit pentru a-ți arăta cum să fii mai eficient din punct de vedere energetic acasă. Creează conținut care să ilustreze acțiuni de economisire a energiei acasă și distribuie-l sub formă de video istorie sau fotografie. Vei avea șansa să câștigi unul dintre cele 10 premii, inclusiv premiul principal în valoare de €300!

REGULILE PROVOCĂRII

TEMATICA PROVOCĂRII: O provocare pe rețele de socializare este organizată de către proiectul de comunicare EU4Energy. Tematica provocării este Eficiența Energetică Acasă. Privește un videoclip cu Bunicuța noastră #EU4Energy acasă cu nepoții ei, arătând diferite modalități de a economisi energie și de a fi mai eficienți din punct de vedere energetic în timp ce stăm acasă.

ELIGIBILITATEA: Concursul este deschis pentru cetățenii (persoane fizice) Armeniei, Azerbaidjanului, Belarusului, Georgiei, Moldovei și Ucrainei, care au un cont personal pe Facebook, Instagram sau VKontakte și care au cel puțin optsprezece (18) ani. Angajații, stagiarii sau partenerii membrilor echipei proiectului de comunicare EU4Energy, precum și familia imediată și membrii gospodăriei acestor angajați, nu sunt eligibili să participe.

ORGANIZATOR: Concursul este organizat de către proiectul de comunicare EU4Energy (“organizatorul”). Concursul nu este în niciun fel asociat cu sau sponsorizat/sprijinit/administrat de Facebook.

CRONOLOGIA ȘI PARTICIPAREA: Concursul se va desfășura de pe 22 mai până pe 1 iunie 2020. Utilizatorii participă la provocare prin crearea conținutului (video sau fotografie pe Insta/Facebook Story) care ilustrează acțiuni eficiente din punct de vedere energetic în timp ce stăm acasă, și menționarea conturilor proiectului Vecinii UE de la Est de pe Facebook, Instagram și/sau Vkontakte. Poți intra în concurs prin crearea unui video în limba ta, engleză sau rusă sau a unei fotografii/imagini. Creativitatea și umorul sunt încurajate. Conținutul trebuie distribuit de pe conturi individuale, personale, accesibile publicului. Conturile business vor fi automat descalificate din concurs. Până la un video/o fotografie este permis/ă per persoană.

SELECTAREA CÂȘTIGĂTORILOR: După încheierea perioadei de depunere, un juriu va selecta o listă scurtă de finaliști care vor fi supuși unui vot peer-to-peer prin VoteMe.App, disponibil pe Android și iPhone. Postarea cu cele mai multe voturi va primi premiul principal cu nouă premii mai mici acordate participanților de pe următoarele locuri.

PREMIUL: În total 10 premii1 vor fi oferite câștigătorilor. Premiul principal este un voucher cadou cu o valoare de €300, care va fi acordat câștigătorului principal. Premiul nu poate fi transferat și trebuie acceptat așa cum este oferit. Câștigătorul nu poate cere bani sau alt premiu în loc. Nu contactați organizatorul referitor la statutul concursului. Organizatorul va anunța câștigătorii prin informația de contact oferită de către participant după anunțarea rezultatelor concursului. Dacă câștigătorul nu reușește să ia legătura cu organizatorul timp de patru zile lucrătoare de la anunț, va fi selectat participantul de pe locul doi.

Detalii: https://www.euneighbours.eu/sites/default/files/publications/2020-05/20200514%20EU4Energy%20SoMe%20challenge%20rules_ROM.pdf

Related Articles

Back to top button