GrantImportant

Apel de granturi „UE solidară cu societatea civilă rusă”. Organizațiile societății civile din țările Europei de Est (inclusiv Republica Moldova) sunt eligibile să aplice

UE a anunțat un nou apel pentru propuneri de proiecte „UE solidară cu societatea civilă rusă”, ca moțiune comună pe termen lung pentru combaterea crizei COVID-19 și a consecințelor economice și sociale ale celor mai nevoiași.

Organizațiile societății civile din țările Europei de est (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina) sunt eligibile să aplice.

UE va finanța serviciile și inițiativele sociale care vizează creșterea veniturilor și a oportunităților de angajare ale oamenilor prin sprijin financiar, noi abilități, cursuri de instruire, practică de muncă și antreprenoriat social.

Obiectivul acestui apel este de a permite organizațiilor societății civile să funcționeze fără întreruperi, în timp ce mecanismele lor obișnuite de finanțare sunt reduse de situația economică actuală. Apelul își propune să se asigure că aceste organizații vor continua să ofere servicii celor mai vulnerabile grupuri și celor afectate în mod disproporționat de pandemie.

Termenul limită de depunere a cererii este 29 iunie 2020, ora 17:00 (CET).

Detalii: https://webgate.ec.europa.eu/europeaid/online-services/index.cfm?do=publi.welcome&nbPubliList=15&orderby=upd&orderbyad=Desc&searchtype=RS&apply=N&aofr=168597&userlanguage=en

Related Articles

Back to top button