Grant

Selectarea beneficiarilor în cadrul Programului de susținere a micului business

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade), finanțat de Suedia și implementat de PNUD Moldova, va oferi asistență pentru crearea sau dezvoltarea micului business pe ambele maluri ale Nistrului. Asistența va fi oferită prin intermediul Agenției de Inovații și Dezvoltare și European Business Association. Douazeci de antreprenori începători/cu experiență pot obține în acest scop suport pentru procurarea de bunuri și servicii în valoare de până la 15.000 dolari SUA per propunere selectată.

Antreprenorii selectați vor mai beneficia de îndrumare și consiliere individuală în afaceri pe parcursul a doi ani, precum și de seminare tematice gratuite. Asistența oferită va ajuta întreprinzătorii de pe ambele maluri ale Nistrului să gestioneze mai eficient noile provocările și să depășească criza provocată de pandemia COVID-19.

Solicitanții eligibili sunt antreprenorii din regiunea transnistreană și Zona de securitate, debutanți în afaceri sau cu experiență, cu idei inovatoare și adaptate necesităților curente ale pieței. Prioritate vor avea femeile antreprenoare și întreprinzătorii care vor angaja persoane social vulnerabile.

Propunerile de proiect pentru obținerea finanțării pot fi depuse în perioada 10 iunie – 15 iulie, 2020Propunerile vor fi acceptate doar înainte de termenul limită. Aplicațiile vor fi trimise la următoarele adrese de e-mail info@innovation.md  și cornelia.panico@undp.org  în format electronic și în format pdf. Propunerile incomplete sau cele scrise de mână, inclusiv anexele, nu vor fi considerate eligibile.

Formularele de aplicare, condițiile de participare la concurs, precum și criteriile de evaluare a propunerilor de proiect sunt disponibile pe următorul link: https://sc.undp.md/tnddetails2/2059

Related Articles

Back to top button