ComunicatImportant

CRJM și IPRE organizează Forumul „Reformarea justiției și combaterea corupției”

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM), în parteneriat cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) invită pe cei interesați la Forumul „Reformarea Justiției și Combaterea Corupției”, care va avea loc pe 24-25 septembrie 2020. Forumul este organizat în colaborare cu Ministerul Justiției. În cadrul Forumului se vor discuta prioritățile cu privire la reformarea justiției și combaterea corupției în Republica Moldova, atât din perspectiva Guvernului, Parlamentului reprezentanților sectorului justiției, cât și a societății civile și a partenerilor de dezvoltare. La eveniment sunt invitați și experți străini, care vor împărtăși din experiențele relevante contextului Republicii Moldova. Proiectul agendei Forumului este anexat. Evenimentul se va desfășura în limba română, cu traducere în limba engleză.

Participarea la forum va fi posibilă atât fizic – la Digital Park(Chișinău, str. Mihai Viteazul, 15), cât și online, prin intermediul platformei ZOOM. Doar persoanele invitate și care au confirmat în prealabil participarea vor avea acces în sala în care va avea loc forumul. Participarea prin intermediul platformei ZOOM va fi permisă doar persoanelor care s-au înregistrat în prealabil, completând formularul de mai jos. Adițional, evenimentul va fi difuzat LIVE pe platforma privesc.eu și pe rețelele sociale ale CRJM și IPRE.

Pentru participanții în sală, organizatorii vor asigura respectarea tuturor măsurilor anti-COVID-19, cu respectarea distanțării sociale. Purtarea măștii este obligatorie pe toata durata evenimentului.

Forumul este organizat de CRJM, în cadrul proiectului „Suport instituțional pentru dezvoltarea organizației”, finanțat de Suedia, în parteneriat cu IPRE în cadrului proiectului „Suport pentru elaborarea și implementarea politicilor în domeniul justiției în Republica Moldova”, implementat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.

PROIECT DE AGENDĂ

Înregistrare la eveniment / Registration to the event: https://crjm.org/forumul-reformarea-justitiei-si-combaterea-coruptiei-24-25-septembrie-2020/

Termen limită: 21 septembrie 2020

Related Articles

Back to top button